Annulatieverzekeringen - Pechverlening

Zonder zorgen op vakantie !

e-mail

Verhuur
Vakantiewoningen
Prestige villa's
Gîtes
Chambres d'hôtes
Last Minutes
Hotels wereldwijd
Vakantieparken
Campings
TGV
Vliegtickets
Reisbijstand &
Annulatieverzekering

Diverse
Nieuwbouw
Juridisch advies
Auto Verhuur
Wie zijn wij
Contact
Partners
Huiseigenaren

Artikelen
Fietsreizen
Beklimming Mt Ventoux
Tour de France - Cols
Mountainbiken 4 d
Les Alpilles - 8 d
Wandelreizen
Provence toppers
Wijnwandelreis 7 d
Anders Reizen
Ezeltrektocht 8 d
Wijnarrangement Bedoin
Canyoning
Rondreis in 2CV - 4 d
Reis met een geit - 9 d
Uitstappen
Markten
Apt
Avignon
Fontaine de Vaucluse
Gordes
Isle sur la Sorgue
Lourmarin

Pernes les Fontaines
Rustrel
Saint Didier
Sault
Séguret
Steden en dorpen
Leuk met kinderen
Toulouranc
Cascades de Sautadet

Snoepmuseum
Ezeltocht daguitstap
Waterpretparken
Aquapark Nyons
Aqualand Cap d'Agde
Bouscarasse Uzès
Watersport
Kayakken
Avontuur - Actief
Klimparcours
Natuur
De kale berg  
Okergroeves Roussillon
Dentelles de Montmirail
Colorado Provençal
Fietsen
Mont Ventoux
Fietsverhuur
Fietsroutes
Vliegen
Rondvluchten
Zweefvliegen
Parapente
Ballonvaart
Evenementen
Festival van Avignon
De Choralies
Monumenten
Palais des Papes
Pont Saint Bénézet
Amfitheaters
Orange
Vaison la Romaine
Musea
Haribo
Wijnen
Wijn
Châteauneuf de Pape

 

 

 

I. BELGIE

Annulatieverzekering - Reisbijstand - Hulpverlening

1. MONDIAL ASSISTANCE

U reist alleen of in gezinsverband, één of meerdere keren per jaar, in Europa of waar ook ter wereld? Vertrek met een gerust gemoed dankzij een reis- en bijstandsverzekering van Mondial Assistance. In ons gamma van contracten vindt u beslist de formule die beantwoordt aan uw behoeften, of het nu een jaarcontract of een tijdelijk contract betreft.

De beste contracten op de markt 

De kwaliteit van onze formules werd meerdere keren erkend, hetzij door consumentenorganisaties, hetzij door jury's uit de verzekeringswereld. Onze tijdelijke formule "Exclusive Selection" kreeg de trofee van Beste Reisverzekering en onze jaarformule "World Gold Protection met Annulering" sleepte de trofee van Best Bijstandscontract in de wacht.

ONLINE AFSLUITEN

2. EUROPE ASSISTANCE

2.1. Annulatieverzekering NoGo

NoGo jaarlijks

Eén annulatieverzekering om uw vakantiebudget van al uw privéreizen van een heel jaar te beschermen, gepland of niet gepland, van lange of korte duur, zowel in het buitenland als in België, hoe u ook boekt.

NoGo Tempo

Een zeer complete annulatieverzekering die één specifieke reis dekt, van lange of korte duur, tegen een forfaitair tarief per persoon, hoe u ook boekt.

2.2. Reisverzekering

Jaarlijkse reisbijstand

Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen … ).

 

 

3. TOURING

Annulatie verzekering

Wist je dat 55% van de annulaties zich in de laatste 5 dagen voor het vertrek voordoen? Er kan altijd iets tussenkomen en je vakantie annuleren valt alrijd duur uit!
Met de annulatieverzekering van Touring kan je je reis aanpassen of krijg je je reis terugbetaald als je moet annuleren.
Touring No Stop is nu eenmaal de meest complete annulatieverzekering op de markt!


Reis, bijstand en gezondheid


Reizen is genieten! Aan autopech of erger, ziekte of ongevallen, denk je liever niet. Tot het jou overkomt, natuurlijk… En net dan biedt Touring jou en je gezin reisbijstandsformules aan die je de bescherming geven die je nodig hebt. Kies uit ons aanbod reisbijstand de formule die het beste bij jou past!

ONLINE AFSLUITEN

 

1. UNIVE VERZEKERINGEN

De doorlopende reisverzekering in één oogopslag

Uw reisverzekering goed geregeld

Gaat u meerdere malen per jaar op vakantie? Univé regelt de beste doorlopende reisverzekering voor u. Want het Comfortpakket is in 2011 door de Consumentenbond bekroond tot “Beste uit de test” en het Budgetpakket kreeg van MoneyView als enige reisverzekering vijf sterren voor prijs en kwaliteit. Maar u kiest zelf welk pakket het beste bij u past: het Budgetpakket als u standaard gewoon goed verzekerd wilt zijn binnen Europa. Of het Comfortpakket, als u graag overal ter wereld uitgebreid verzekerd bent. Zo heeft u altijd een reisverzekering zoals u het wilt.

Voordelige reisverzekering, uitstekende service

Met een doorlopende reisverzekering van Univé bent u verzekerd van een snelle schadeafhandeling en persoonlijke hulpverlening wanneer u dat nodig heeft. En dat al vanaf € 1,92 per maand! Bovendien breidt u de reisverzekering eenvoudig uit met de annuleringsverzekering of het Autohulppakket. Meer weten? Wij helpen u graag verder.

ONLINE AFSLUITEN

De kortlopende reisverzekering in één oogopslag

De kortlopende reisverzekering, voor een gerust gevoel

Gaat u op vakantie of een weekendje weg? Sluit dan de kortlopende reisverzekering van Univé af. Want daarmee verzekert u de belangrijkste vakantierisico’s, zoals hulpverlening bij een ongeval of extra reis- en verblijfskosten. Bovendien staat de Univé Alarm Service dag en nacht voor u klaar voor hulp bij pech of een ongeval. En dat is wel zo’n prettig idee.

Uw kortlopende reisverzekering zo geregeld

Bij Univé heeft u de keuze: het Budgetpakket, als u gewoon goed verzekerd wilt zijn voor een scherpe premie. Of het Comfortpakket, voor een uitgebreidere dekking. Uw kortlopende reisverzekering is zo geregeld, heel eenvoudig online. En gaat u vaker per jaar op vakantie? Kijk dan eens naar onze doorlopende reisverzekering: al uw vakanties in één keer goed verzekerd, al vanaf € 1,92 per maand.

ONLINE AFSLUITEN

 

De doorlopende annuleringsverzekering in één oogopslag

Uw doorlopende annuleringsverzekering op tijd geregeld

Ook als u uw reis moet annuleren of afbreken, kunt u vertrouwen op de Univé-service. In veel gevallen moet u (een deel van) de reissom namelijk toch betalen aan de reisorganisatie. De annuleringsverzekering vangt deze kosten op, zodat de financiële schade beperkt wordt. Heeft u al een reisverzekering elders, dan kunt u de doorlopende annuleringsverzekering los bij Univé afsluiten. U kunt ook uw doorlopende reis- en annuleringsverzekering ineens afsluiten.

Voordelen van de doorlopende annuleringsverzekering

Bij het afsluiten van de doorlopende annuleringsverzekering kunt u kiezen voor een verzekerde reissom van maximaal  € 1.500,- p.p. per reis (per jaar max. € 6.000,- per polis) of maximaal € 3.000,- p.p. per reis (per jaar max. € 12.000,- per polis). En sluit u daarbij ook de alles-terug-dekking af, dan krijgt u zelfs de gehele reissom vergoed!

ONLINE AFSLUITEN

 

Het Autohulppakket in één oogopslag

Het Autohulppakket biedt hulp bij pech onderweg

Wilt u onbezorgd op reis met uw auto, motor, kampeerauto, caravan, vouwwagen of aanhanger? Met het Autohulppakket van Univé bent u verzekerd van gratis hulp bij pech of een ongeval in het buitenland (binnen Europa). Denk aan het afslepen van de auto naar een garage, vervangend vervoer, een vervangende chauffeur of het vervoer van uw auto terug naar Nederland.

Sluit het Autohulppakket af tegen een lage premie

Wilt u hulp bij pech of een ongeval in Europa? Kies dan voor het Autohulppakket van Univé. Sluit u het Autohulppakket los af of in combinatie met een kortlopende reisverzekering, dan betaalt u € 14,75 (excl. € 3,40 poliskosten). En in combinatie met de doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd voor slechts € 18,50. Meer weten? Wij helpen u graag verder.

ONLINE AFSLUITEN

II. NEDERLAND

2. EUROPEESCHE VERZEKERINGEN

Doorlopende Reisverzekering

Het hele jaar door verzekerd

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. Heeft u onverwachts hulp nodig? Dan staan wij dag en nacht voor u klaar.

Waarom kiest u onze Doorlopende Reisverzekering?

Altijd een reisverzekering op maat

Dankzij de uitgebreide dekkingsmogelijkheden kunt u uw Doorlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

Kortlopende Reisverzekering

Uw vakantie of zakenreis verzekerd

Een reisverzekering kunt u per reis of voor alle reizen in een jaar afsluiten. Als u per jaar één of twee keer op vakantie of zakenreis gaat, is een Kortlopende Reisverzekering ideaal. U maakt daarmee een voordelige keuze én u bent goed verzekerd. Waar u ook naartoe gaat. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in.

De Europeesche: al negentig jaar uw nummer één reisverzekeraar!

Waarom kiest u onze Kortlopende Reisverzekering?

Altijd een reisverzekering op maat

Dankzij de vele uitbreidingen kunt u uw Kortlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

Kortlopende Annuleringsverzekering

Uw vakantie afzeggen of halverwege afbreken

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet. Dan is een Kortlopende Annuleringsverzekering ideaal. Die geldt niet alleen voor uw vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. Wel zo makkelijk.

De Europeesche: al negentig jaar uw nummer één reisverzekeraar;

Waarom kiest u onze Kortlopende Annuleringsverzekering?

Lastminute-boekingen meeverzekerd

Met de Kortlopende Annuleringsverzekering bent u voor en tijdens uw vakantie goed verzekerd tegen annuleringskosten. Of u uw reis nu lastminute of ruim van tevoren boekt. En of het nu gaat om een zakelijke reis naar New York of een kampeervakantie naar Italië.

Lang-op-Reisverzekering

Dé verzekering voor de ware globetrotter

Zonder zorgen op wereldreis, studiereis, stage of werkvakantie naar het buitenland. Andere culturen, nieuwe mensen of uw eigen grenzen leren kennen. Om welke reden u ook voor langere tijd naar het buitenland gaat, met de Lang-op-Reisverzekering bent u de hele periode grenzeloos goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst twee jaar.

De Europeesche: al negentig jaar uw nummer één reisverzekeraar!

Waarom kiest u onze Lang-op-Reisverzekering?

Altijd een reisverzekering op maat

Dankzij alle uitbreidingen kunt u uw Lang-op-Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering. Als u onverwachts naar Nederland terug moet, vergoeden wij de ongebruikte reisdagen.